MENU
/ Vraagouders / Wat bieden wij jou als vraagouder? / Snelle opstartprocedure

Snelle opstartprocedure

Bij de start van de gastouderopvang krijg je direct een heel team tot je beschikking! Een enthousiast team waarin iedereen in eerste instantie zijn eigen specialisatie heeft, maar elkaar indien nodig ook kan overnemen. Hierdoor kunnen wij snel handelen en nieuwe koppelingen snel oppakken.

Binnen een week

Bij een match zorgen wij ervoor dat de opstartprocedure direct wordt opgestart. Indien nodig kunnen wij binnen een week al bij je op de stoep staan voor het wettelijk verplichte koppelingsgesprek (driegesprek tussen vraagouder, gastouder en bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau).

Bestaande opvanglocatie?

Gaat het om opvang op een bestaande opvanglocatie die al geregistreerd staat in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)? Dan kan de opvang na het koppelingsgesprek gelijk van start!

Nieuwe opvanglocatie?

Gaat het om een nieuwe opvanglocatie? Dan zorgen wij ervoor dat de wettelijk verplichte controle van de woning direct na het koppelingsgesprek wordt uitgevoerd door onze bemiddelingsmedewerker en dat bij goedkeuring van de woning de registratieaanvraag voor de opvanglocatie binnen twee werkdagen naar de gemeente wordt opgestuurd. De gemeente schakelt vervolgens de GGD in voor een tweede inspectie van de woning en nadat de GGD goedkeuring heeft gegeven, zal de gemeente een registratienummer in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) aanmaken en kan de gastouderopvang van start.

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040