MENU
/ Vraagouders / Wat bieden wij jou als vraagouder? / Werving en selectie op maat

Werving & Selectie op maat

Elk gezin is uniek en daarom gaan we er nooit automatisch vanuit dat die ene gastouder die bij je om de hoek woont of de nanny die toevallig beschikbaar is ook gelijk de juiste match is. Dus geen doorschuifsysteem, maar een werving en selectie op maat!

Zoeken aan de hand van een zoekprofiel

Op het moment dat je je bij ons aanmeldt, zullen we samen een zoekprofiel opstellen om de wensen van jou als ouder en de behoeftes van je kind(eren) goed in kaart te brengen. Vervolgens zoeken wij eerst in ons huidige bestand of daar geschikte kandidaten tussen zitten. Zo niet, dan wordt de aanvraag direct extern uitgezet om ook kandidaten buiten ons bestand te bereiken.

Kennismaken met meerdere kandidaten

Van alle nieuwe kandidaten die reageren maken we een selectie van gastouders waar we een uitgebreide intakeprocedure mee opstarten. De twee á drie meest geschikte kandidaten zullen wij vervolgens aan je voorstellen waarmee je vrijblijvend kunt kennismaken. En zit die ene persoon er toch nét niet tussen, dan zoeken we gewoon voor je verder. Net zolang tot het voor alle partijen goed voelt!

N.B. Goed om te weten!
Op het moment dat wij je geschikte kandidaten hebben voorgesteld, krijg je van ons het document ‘Praktische tips ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek’. Op deze manier weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt en alles uit het gesprek met de gastouder of nanny haalt.

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040