MENU
/ Vraagouders / Wat bieden wij jou als vraagouder? / Hulp bij aanvraag kinderopvangtoeslag

Hulp bij aanvraag kinderopvangtoeslag

We begeleiden je stap voor stap bij je aanvraag van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst, zodat je de juiste gegevens zult gebruiken en niet aan het einde van het jaar voor nare financiële verrassingen komt te staan.

Realistische berekening

We brengen bij de start van de opvang de benodigde opvang nauwkeurig in kaart. Hierbij kijken we naar het aantal uur per week, het aantal weken per jaar waarop (tijdens vakanties bijvoorbeeld) geen opvang nodig is en naar de momenten waarop juist extra opvang nodig is. Op basis van deze gegevens maken we een realistische berekening van het aantal uur dat je gemiddeld per maand gaat afnemen en welk uurtarief daarbij hoort.

Welke gegevens heb je nodig?

Op het moment dat het LRK-nummer van je gastouder of nanny bekend is (kan ook direct bij de start zijn), krijg je van ons zwart op wit de gegevens die je nodig hebt bij de aanvraag van je kinderopvangtoeslag:

  • Startdatum
  • LRK-nummer van de gastouder of nanny
  • Aantal uur per kind per maand
  • Uurtarief per kind.

Wijzigingen

Bij wijzigingen van het aantal uur per maand of van de hoogte van het uurloon van je gastouder of nanny gaan we gelijk voor je uitrekenen of dit invloed heeft op de aanvraag van je kinderopvangtoeslag. Zo ja, dan krijg je direct van ons een nieuw overzicht dat je kunt gebruiken bij de wijziging.

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040