MENU
/ Vraagouders / Wat bieden wij jou als vraagouder? / Actief incassobeleid en snelle doorstorting salaris

Actief incassobeleid en snelle doorstorting salaris

De gastouder of nanny is met betrekking tot haar salaris afhankelijk van de betaling van de vraagouder. Omdat het erg lastig voor de gastouder of nanny kan zijn wanneer zij haar salaris onregelmatig of zelfs te laat ontvangt, zetten wij ons 100% in voor een snelle betaling van de opvangkosten en daarmee voor een snelle uitbetaling van het salaris.

Actief incassobeleid

Wij hanteren een actief incassobeleid. Dit betekent dat wij alle processen met betrekking tot de betaling van de opvangkosten hebben geautomatiseerd en deze nauwkeurig elke maand volgen totdat de factuur is betaald. Wij bieden hierbij de mogelijkheid om de factuur te betalen via iDeal. In de mail waarmee de factuur wordt verstuurd, zit standaard een link naar iDeal. Dit is een eenvoudige en snelle methode om de factuur in een paar stappen direct via een bankapp op je telefoon of via de digitale omgeving van je bank op je computer te betalen!

Snelle doorstorting van het salaris

Wij vinden het niet logisch om het salaris van de gastouder of nanny langer op onze rekening te hebben staan dan nodig is. Daarom hanteren wij als regel dat het salaris altijd binnen 2 dagen wordt doorgestort nadat wij de opvangkosten hebben ontvangen.

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040