MENU
/ Vraagouders / Aanmeldprocedure / Nog op zoek naar een gastouder of nanny?

Nog op zoek naar een gastouder of nanny?

Ben je nog op zoek naar een geschikte gastouder of nanny, dan gaan wij vanuit Jippie graag voor je op zoek naar nét die ene persoon waar het helemaal goed bij voelt!

Telefonisch contact

Wanneer je op zoek bent naar een gastouder of nanny en de zoektocht direct wilt opstarten, kun je telefonisch contact met ons opnemen op 085 – 4017040. We zullen dan ter plekke samen jou een zoekprofiel opstellen om de wensen van jou als ouder en de behoeftes van je kind(eren) goed in kaart te brengen.

Kostenoverzicht

Vervolgens krijg je binnen een dag een vrijblijvend kostenoverzicht, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de opvangkosten én wat ongeveer de hoogte is van de kinderopvangtoeslag die je terugkrijgt vanuit de Belastingdienst. Op deze manier krijg je een goed beeld wat de gastouderopvang je werkelijk kost!

Bemiddelingsprocedure

Bij akkoord op het kostenoverzicht starten wij direct onze bemiddelingsprocedure. Wij zoeken eerst in ons huidige bestand of daar geschikte kandidaten tussen zitten. Zo niet, dan wordt de aanvraag direct extern uitgezet om ook kandidaten buiten ons bestand te bereiken. Van alle nieuwe kandidaten die reageren maken we een selectie van gastouders waar we een uitgebreide intakeprocedure mee opstarten. De twee á drie meest geschikte kandidaten zullen wij vervolgens aan je voorstellen waarmee je vrijblijvend kunt kennismaken. En zit die ene persoon er toch nét niet tussen, dan zoeken we gewoon voor je verder. Net zolang tot het voor alle partijen goed voelt!

Aanvraagformulier

Wanneer bellen even geen optie is of je wilt eerst weten wat de kosten zijn, kun je ons aanvraagformulier invullen. Je ontvangt dan binnen één werkdag een vrijblijvend kostenoverzicht op maat, met uiteraard een overzicht van de hoogte van je kinderopvangtoeslag. Wanneer je akkoord gaat met het kostenoverzicht nemen we alsnog telefonisch contact op voor het opstellen van je zoekprofiel en zullen wij daarna onze zoektocht opstarten.

Vul hier ons aanvraagformulier in:
Aanvraagformulier
GASTOUDERBEMIDDELING

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040