MENU
/ Over Jippie / Algemeen / Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Wanneer een vraagouder gebruik maakt van de dienstverlening van Jippie gastouderservice (Jippie), zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing:

 1. Jippie is een gastouderbureau dat vraagouders en gastouders/nanny’s met elkaar in contact brengt, dat gastouderopvanglocaties controleert en registreert bij de gemeente, dat gastouders/nanny’s pedagogische ondersteuning biedt en dat de maandelijkse kassiersfunctie vervult.
 2. Wanneer de vraagouder via bemiddeling van Jippie in contact komt met een geschikte gastouder/nanny zal Jippie de registratieprocedure in gang brengen en zorgen dat er een wettelijke koppeling tot stand gebracht wordt.
 3. Wanneer de vraagouder via bemiddeling van Jippie in contact komt met een geschikte gastouder/nanny en besluit de administratie van de koppeling onder te brengen bij een ander gastouderbureau of de administratie op een andere wijze te verzorgen, is Jippie gerechtigd eenmalig bemiddelingskosten van €240,00 in rekening te brengen bij de vraagouder.
 4. Wanneer de vraagouder zelf een geschikte gastouder/nanny heeft gevonden en de koppeling bij Jippie aandraagt, zal Jippie de registratieprocedure in gang brengen en zorgen dat er een wettelijke koppeling tot stand gebracht wordt.
 5. Wanneer de vraagouder zelf een geschikte gastouder/nanny heeft gevonden, de koppeling bij Jippie heeft aangedragen en er vervolgens voor kiest om de gastouderopvang vóór de officiële startdatum te annuleren, is Jippie gerechtigd eenmalig annuleringskosten in rekening te brengen bij de vraagouder. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de situatie, te weten:
  • Annulering na een koppelingsgesprek op locatie: € 50,00
  • Annulering na een koppelingsgesprek én risico-inventarisatie op locatie: € 75,00
  • Annulering na een koppelingsgesprek, risico-inventarisatie én een GGD-inspectie op locatie: € 100,00
 6. De vraagouder gaat met Jippie een contract aan voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 3 maanden.
 7. Na de duur van 3 maanden mag de vraagouder het contract op elke gewenst moment beëindigen. Hierbij dient de vraagouder wel rekening te houden met een opzegtermijn van één maand, ingaande aan het einde van de maand waarin wordt opgezegd.
 8. De opzegging dient schriftelijk of per e-mail aan Jippie te worden doorgegeven.


Bovenstaande is een beknopte versie van onze Algemene Voorwaarden. De uitgebreide variant is op aanvraag verkrijgbaar, maar wordt daarnaast ook standaard overhandigd in de eerste fase van de aanmelding.

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040