MENU
/ Over Jippie / Algemeen / Actievoorwaarden cadeaubon

Actievoorwaarden cadeaubon

Omschrijving actie

Wanneer een gastouder een nieuwe koppeling bij ons aandraagt, ontvangt de gastouder een cadeaubon t.w.v. € 25,00 per vraagouder. De gastouder kan op twee manieren een nieuwe koppeling bij ons aandragen:

  1. De gastouder meldt zich samen met de vraagouder bij Jippie aan voor de administratieve afhandeling van de gastouderopvang.
  2. De gastouder staat bij Jippie ingeschreven, maar heeft momenteel geen ruimte voor nieuwe vraagouders en verwijst de vraagouder naar Jippie door voor bemiddeling met een andere gastouder.

Actievoorwaarden

Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing:

  1. De aanmelding van de nieuwe vraagouder kan op twee manieren plaatsvinden: de vraagouder kan zichzelf bij Jippie aanmelden en hierbij de naam van de gastouder doorgeven of de gastouder geeft de naam van de vraagouder aan Jippie door. Jippie neemt vervolgens contact op met de vraagouder om de aanmelding op te starten.
  2. De vraagouder dient nog niet bij Jippie bekend te zijn.
  3. De gastouder ontvangt de cadeaubon nadat de vraagouder minimaal 3 maanden gastouderopvang heeft afgenomen via Jippie. Wanneer de vraagouder echter binnen 3 maanden na de start de gastouderopvang via Jippie beëindigt, vervalt het recht op het ontvangen van de cadeaubon.
  4. De gastouder mag onbeperkt vraagouders bij Jippie aandragen en zal hierbij voor elke vraagouder een cadeaubon ontvangen, mits aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.
  5. De gastouder ontvangt standaard een cadeaubon van Bol.com of Fashioncheque. Bij het aanleveren van meer dan 3 nieuwe vraagouders mag de gastouder ook kiezen voor een cadeaubon van een andere leverancier.
  6. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.

 

Heb je nog vragen over de actie, neem dan gerust even contact met ons op!

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040