MENU
/ Over Jippie / Algemeen / Actievoorwaarden cadeaubon

Actievoorwaarden cadeaubon

Omschrijving actie

Wanneer een gastouder zich samen met een nieuwe vraagouder bij ons aanmeldt, ontvangt de gastouder een cadeaubon t.w.v. € 25,00 per vraagouder.

Actievoorwaarden

Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing:

  1. De aanmelding van de nieuwe vraagouder kan op twee manieren plaatsvinden: de vraagouder kan zichzelf bij Jippie aanmelden en hierbij de naam van de gastouder doorgeven of de gastouder geeft de naam van de vraagouder aan Jippie door. Jippie neemt vervolgens contact op met de vraagouder om de aanmelding op te starten.
  2. De vraagouder dient nog niet bij Jippie bekend te zijn.
  3. De gastouder ontvangt de cadeaubon nadat de vraagouder minimaal 3 maanden gastouderopvang heeft afgenomen via Jippie. Wanneer de vraagouder of gastouder binnen 3 maanden na de start de gastouderopvang via Jippie beëindigt, vervalt het recht op het ontvangen van de cadeaubon.
  4. De gastouder mag onbeperkt vraagouders bij Jippie aandragen en zal hierbij voor elke vraagouder een cadeaubon ontvangen, mits aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.
  5. De gastouder ontvangt standaard een cadeaubon van Bol.com. Bij het aanleveren van meer dan 3 nieuwe vraagouders mag de gastouder ook kiezen voor een cadeaubon van een andere leverancier.
  6. Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.

 

Heb je nog vragen over de actie, neem dan gerust even contact met ons op!

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040