MENU
Coronavirus & Gastouderopvang
/ Informatieplein / Coronavirus & gastouderopvang

Coronavirus & gastouderopvang

Coronavirus & Gastouderopvang
Foto: CDC - Unsplash

In Nederland is op 27 februari 2020 de eerste patiënt met het coronavirus (Covid-19) aangetroffen. Op 11 maart 2020 is het coronavirus officieel uitgeroepen tot een pandemie. Het coronavirus heeft een grote maatschappelijke impact, zo ook op de gastouderopvang. Als vraagouder, gastouder of nanny zit je waarschijnlijk met veel vragen. Daarom houden wij je vanaf 10 maart 2020 via onze website dagelijks op de hoogte van de meest recente informatie over het coronavirus.

Op deze pagina’s van onze website kun je informatie vinden over hoe je de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunt vertalen naar gastouderopvang. Want vaak wordt er wel gesproken over kinderopvang en kinderopvangcentra, maar hoe moet je de nieuwe maatregelen of richtlijnen nu interpreteren voor de gastouderopvang? Daarnaast kun je hier antwoord vinden op vragen als: Welke maatregelen kun jij als vraagouder, gastouder of nanny nemen om de verspreiding van het virus te beperken? En is het verstandig om de gastouderopvang door te laten gaan? 

We houden het nieuws nauwlettend in de gaten, dus zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot het Coronavirus & Gastouderopvang, zullen we deze zo snel mogelijk doorvoeren.

Links naar actuele informatie op onze website:

Archief:

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040