MENU

Prentenboekenactie van april

In 2020 verloten wij elke maand op Facebook via een ‘like & win actie’ een prentenboek uit de ‘Prentenboeken Top 10’. In de maand april verloten wij het prentenboek ‘Zó moe en toch klaarwakker’!

Deze actie loopt vandaag en morgen 2020. Donderdag 30 april 2020 wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

Ga naar onze ‘Like & Win actie’ op Facebook via deze link.

Andere interessante artikelen:

Leespluim

Leespluim van mei (2020)

Elke maand krijgt een prentenboek voor kinderen een leespluim van Sardes. In mei 2020 krijgt het prentenboek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ de leespluim. Ga hier naar het juryoordeel en het activiteitenoverzicht.

Lees verder »
Prentenboekactie

Prentenboekenactie van mei

In de maand mei verloten wij via een ‘like & win actie’ op onze Facebookpagina het prentenboek ‘De boer en de dierenarts’. Je kunt vandaag en morgen meedoen aan de actie. Vrijdag 29 mei 2020 wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

Lees verder »
Foto: Gustavo Fring via Pexels
Corona

Richtlijnen voor EHBO in coronatijd

Wat mag je in deze nieuwe coronatijd wel doen wanneer je eerste hulp verleent en wat juist niet? Het Oranje Kruis heeft hiervoor richtlijnen opgesteld om duidelijkheid te brengen en eventuele onrust weg te nemen.

Lees verder »
Leespluim

Leespluim van april (2020)

Elke maand krijgt een prentenboek voor kinderen een leespluim van Sardes. In april 2020 krijgt het prentenboek ‘Er zit een gat in de weg’ de leespluim. Ga hier naar het juryoordeel en het activiteitenoverzicht.

Lees verder »