MENU

Leespluim van februari (2020)

Elke maand krijgt een prentenboek voor kinderen een leespluim van Sardes*. In februari 2020 krijgt het prentenboek ‘Julian is een zeemeermin’ de leespluim.

  • Ga hier naar het juryrapport waarin de jury uitleg wat zij bijzonder vindt aan het boek.
  • Ga hier naar het activiteitenoverzicht dat betrekking heeft op dit boek en waarmee pedagogisch medewerkers aan de slag kunnen samen met hun groep kinderen.


* Sardes is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs, opvang en opvoeding. Elke maand maakt een jury een keuze voor een boek dat vervolgens de titel ‘leespluim van de maand’ krijgt. (www.sardes.nl)

Andere interessante artikelen:

Leespluim

Leespluim van mei (2020)

Elke maand krijgt een prentenboek voor kinderen een leespluim van Sardes. In mei 2020 krijgt het prentenboek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ de leespluim. Ga hier naar het juryoordeel en het activiteitenoverzicht.

Lees verder »
Prentenboekactie

Prentenboekenactie van mei

In de maand mei verloten wij via een ‘like & win actie’ op onze Facebookpagina het prentenboek ‘De boer en de dierenarts’. Je kunt vandaag en morgen meedoen aan de actie. Vrijdag 29 mei 2020 wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

Lees verder »
Foto: Gustavo Fring via Pexels
Corona

Richtlijnen voor EHBO in coronatijd

Wat mag je in deze nieuwe coronatijd wel doen wanneer je eerste hulp verleent en wat juist niet? Het Oranje Kruis heeft hiervoor richtlijnen opgesteld om duidelijkheid te brengen en eventuele onrust weg te nemen.

Lees verder »
Prentenboekactie

Prentenboekenactie van april

In de maand april verloten wij via een ‘like & win actie’ op onze Facebookpagina het prentenboek ‘Zó moe en toch klaarwakker’. Je kunt vandaag en morgen meedoen aan de actie. Donderdag 30 april 2020 wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

Lees verder »