MENU
/ Gastouders / Wat bieden wij jou als gastouder? / 3. Actief incassobeleid en snelle doorstorting salaris

Actief incassobeleid en snelle doorstorting salaris

Met betrekking tot je salaris ben jij als gastouder of nanny afhankelijk van de betaling van je vraagouder. Juist omdat dit werk zo persoonlijk is, kan het moeilijk zijn om je vraagouder erop aan te spreken wanneer hij/zij de opvangkosten nog niet heeft betaald en jij als gevolg daarvan je salaris nog niet hebt ontvangen. Daarom zetten wij ons 100% in voor een snelle betaling van de opvangkosten en een snelle uitbetaling van jouw salaris. 

Actief incassobeleid

Wij hanteren een actief incassobeleid en werken samen met een incassobureau. Dit betekent dat wij alle processen met betrekking tot de betaling van de opvangkosten hebben geautomatiseerd en deze nauwkeurig elke maand volgen totdat de kosten door de vraagouders zijn betaald en jij vervolgens je salaris kunt ontvangen.

Snelle doorstorting van je salaris

Wij vinden het niet logisch om jouw salaris langer op onze rekening te hebben staan dan nodig is. Daarom hanteren wij als regel dat het salaris altijd binnen 2 dagen wordt doorgestort nadat wij de opvangkosten van de vraagouder hebben ontvangen.

 

Andere voordelen voor Jippie gastouders

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040