MENU

Aanmeldprocedure

Wat fijn dat je interesse hebt om je bij ons aan te melden als gastouder of nanny! Wanneer jij bij ons bekend bent, word je altijd als eerste op de hoogte gebracht bij nieuwe vacatures. Maar daarnaast kunnen wij je ook rechtstreeks benaderen wanneer er direct een match gemaakt kan worden.

Welke stappen worden gevolgd?

Om de kans op een goede match te vergroten, hanteren wij een uitgebreide aanmeldprocedure voor gastouders. Op deze manier leren wij jou goed kennen en kunnen wij je beter voorstellen aan de juiste vraagouder. Onze aanmeldprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 1. Aanmeldformulier
  We vragen je als eerste ons aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij een goed beeld krijgen van je achtergrond, je opleiding en werkervaring. Je gaat naar het formulier via de button onderaan deze pagina.
 2. Gastouderprofiel:
  Bij een bemiddeling stellen wij gemiddeld twee á drie gastouders/nanny’s voor aan een vraagouder. Hierbij maken wij o.a. gebruik van het gastouderprofiel van de gastouder/nanny. Daarom vragen wij je een gastouderprofiel op te stellen waarin je jezelf presenteert aan de hand van een persoonlijke tekst (met achtergrondinformatie, motivatie en je manier van werken) en een goede foto. Voor het opstellen van een gastouderprofiel krijg je van ons na retour van je aanmeldformulier een link naar een digitaal formulier met invulvelden en een stappenplan om te komen tot een goede tekst.
 3. Telefonische intake:
  Nadat wij de gegevens hebben ontvangen voor je gastouderprofiel, nemen wij telefonisch contact met je op om persoonlijk met je kennis te maken en je gegevens door te nemen, zodat wij je beter kunnen voorstellen aan toekomstige vraagouders.
 4. Referentiecheck:
  Na het intakegesprek, zullen we tot slot nog een referentie inwinnen. Dit zal ons het laatste puzzelstukje geven om je voor te kunnen stellen aan de juiste vraagouder. De referentie kan bijvoorbeeld zijn een oude werkgever van een bedrijf waar je ooit gewerkt hebt (het liefst wel in de opvangbranche), een stagebegeleider of een voormalige of huidige vraagouder. We vragen je alvast na te denken wie wij hiervoor kunnen bellen.

 

Vul hier ons aanmeldformulier in:
Aanmeldformulier
GASTOUDER-NANNY

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040

X