MENU

Aanmeldprocedure

Wat fijn dat je interesse hebt om je bij ons aan te melden als gastouder of nanny! Onze aanmeldprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 

 1. Aanmelden via ‘Mijn Jippie’
  Voor de inschrijving maken wij gebruik van een persoonlijke omgeving ‘Mijn Jippie’ waar je alle gegevens kunt invullen die we nodig hebben om een goed beeld te krijgen van jou, je opleiding en je werkervaring. Ga hier naar het registratieformulier voor ‘Mijn Jippie’.
 2. Gastouderprofiel
  Bij een bemiddeling stellen wij gemiddeld twee tot drie gastouders of nanny’s voor aan een vraagouder. Dit doen wij onder andere aan de hand van een gastouderprofiel. Daarom vragen wij je via ‘Mijn Jippie’ gelijk je gastouderprofiel op te stellen waarin je jezelf presenteert aan de hand van een persoonlijke tekst (met achtergrondinformatie, motivatie en je manier van werken) en een goede foto.
 3. Activatie gastouderprofiel
  Een volledig profiel wordt binnen twee werkdagen geactiveerd. Hiervan ontvang je via de mail een bevestiging. Bij het opmaken van het gastouderprofiel heb je de optie om het profiel zichtbaar te maken op onze website, zodat vraagouders je eventueel ook zelf kunnen vinden. Dit raden wij je wel aan, want onze gastouderzoekmachine is een goed bekeken deel van onze website en op deze manier kan je wel sneller gevonden worden. Voor het wel of niet zichtbaar maken op onze website wordt in de ‘Mijn Jippie’ omgeving specifiek om je toestemming gevraagd.
 4. Telefonisch contact
  Na activatie van je gastouderprofiel nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om persoonlijk kennis met je te maken.
 5. Gastouderprofiel wijzigen
  Mocht je nu of in de toekomst iets willen wijzigen aan je profiel, dan kun dit via ons wijzigingsformulier aan ons doorgeven. De wijziging wordt dan binnen een week doorgevoerd. Je gaat naar het wijzigingsformulier via deze link. Mocht je in de toekomst je gastouderprofiel willen verwijderen van onze website en/of verwijderen uit ons bestand, dan kun je dit via de mail aan ons kenbaar maken. We zullen hier dan binnen een week gehoor aan geven.

 

Ga via onderstaande knop naar het registratieformulier voor ‘Mijn Jippie’:
Registratieformulier
MIJN JIPPIE

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040