MENU
/ Gastouders / Financiën / Gastouderverzekering

Gastouderverzekering

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, vooral bij de opvang met meerdere kinderen. Een kind kan van de schommel vallen of zijn nieuwe kleding scheuren of bevlekken. Wie is hiervoor dan aansprakelijk?

Meer zekerheid door goede verzekering

Het kan zijn dat ondanks alle zorg van de gastouder, maar ook van het gastouderbureau, de gastouder toch aansprakelijk is voor schade of aansprakelijk wordt gesteld. Natuurlijk is een gescheurd kledingstuk wel te overzien, maar wat als er sprake is van serieus letsel? Daarom hebben wij voor al onze aangesloten gastouders en nanny’s een collectieve verzekering afgesloten. Onze collectieve verzekering voorziet erin, dat als de gastouder wettelijk aansprakelijk blijkt, de financiële consequenties goed geregeld zijn. Zo heeft niet alleen de gastouder en het gastouderbureau, maar ook de vraagouder altijd zekerheid!

Welke verzekering hebben wij afgesloten?

Wij hebben voor alle aangesloten gastouders en nanny’s onderstaande collectieve verzekeringen afgesloten:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering

Waar hebben wij de verzekering afgesloten?

Wij hebben de collectieve verzekeringen afgesloten bij:
ZJHT – Risk and Insurance Specialist

Zijn er ook kosten aan verbonden?

Nee, de verzekering is gratis. Alle gastouders en nanny’s die bij ons zijn aangesloten, zijn automatisch verzekerd. Je hoeft dus zelf geen aparte aansprakelijkheidsverzekering of ongevallenverzekering meer af te sluiten voor de kinderen die je via Jippie opvangt.

Deel deze pagina!

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040