MENU
/ Dag van de Gastouder 2020

Dag van de Gastouder 2020

Dag van de Gastouder 2020 - Een paars hart voor alle kanjers in de gastouderopvang!


Op de ‘Dag van de Gastouder’ worden alle gastouders en nanny’s in het zonnetje gezet. Deze dag vindt elk jaar plaats op de derde donderdag van september; dit jaar is dat donderdag 17 september 2020.

Een bijzonder jaar voor gastouders en nanny’s
Dit jaar was -en is nog steeds- een bijzonder jaar. Door het coronavirus en alle bijkomende maatregelen is er veel van gastouders en nanny’s gevraagd. De één moest een stuk harder werken dan normaal en de ander moest zich gedwongen een tijd afzijdig houden. Uiteindelijk is er een beroep gedaan op ieders flexibiliteit, improvisatietalent en doorzettingsvermogen. En daarvoor willen wij alle gastouders en nanny’s heel hartelijk bedanken op deze Dag van de Gastouder! Als kanjer in de kinderopvang vervullen gastouders en nanny’s werkelijk een onmisbare rol bij het draaiende houden van de maatschappij in bijzondere tijden als deze.

Een paars hart voor de Kanjers in de Kinderopvang! 💜
De helden in de zorg hebben dit jaar een rood hart gekregen, als waardering voor hun geweldige inzet tijdens de coronacrisis. Alle kanjers in de kinderopvang krijgen van ons een paars hart, waarmee wij in deze bijzondere tijd onze grote waardering voor hen tonen!

Wil jij je gastouder of nanny ook in het zonnetje zetten?
Een manier waarop je dat als vraagouder kan doen, is deze dag een leuke attentie te geven aan je gastouder/nanny als blijk van waardering voor haar goede zorgen. Mocht zij deze dag je kind(eren) niet opvangen, mag het natuurlijk ook iets eerder of later gegeven worden. Hierbij een paar ideeën:

  • Een kaart met een lieve tekst
  • Een geurtje of douche crème
  • Iets lekkers (chocolade, petit fours, etc.)
  • Een bos bloemen of een leuke plant
  • Cadeaubon (boeken, magazine, diner, speciale winkel, etc.)


Kleurplaat met héél veel (paarse) hartjes!
Wil je kind ook iets aan de gastouder of nanny geven? Print dan onze super leuke kleurplaat met héél veel hartjes uit en laat je kind zich vooral helemaal uitleven met de kleur paars…😉   Je gaat naar de kleurplaat via deze link: https://www.jippie-gastouderservice.nl/download/25454/

Deel deze pagina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Wil je met één van onze medewerkers spreken?

Bel ons op:
085-4017040